Iskolánk 2019. augusztus 30-án tartotta ünnepélyes tanévnyitóját. Hagyományainkhoz híven, ilyenkor köszöntjük a kiselsősöket, akiket nyolcadikasaink vezettek be tanítványaink, a szülők és a vendégek elé.

Ünnepségünket megtisztelte Kozma Imre atya, községünk szülötte, a Máltai Szeretszolgálat alapítója, Blazovicsné Varga Marianna, a Győri Tankerület Igazgató Asszonya, dr. Torma Viktória Jegyző Asszony, Horváth Gábor  Polgármester Úr,  Bognárné Koteczki Ibolya óvodavezetőnk, valamint az FKSystem kivitelező cég ügyvezetői.

 

Örömmel mondhatjuk el, hogy a folyamatos létszámnövekedés miatt Győrzámoly Község Önkormányzata a tavaly átadott két tanterem fölé újabb két tanteremmel bővítette az új épületrészt, mely közel 80 millió forintos beruházást jelent. A tervezés és a kivitelezés során további bővítés lehetőségére is figyeltünk, így a tetőtér további osztálybontásokra ad lehetőséget.  A tantermekhez az iskolabútorokat és eszközöket a Győri Tankerület biztosította. A 2019/20-as tanévet 8 évfolyamon 12 osztállyal 257 diák kezdi meg iskolánkban.

Az első osztályosok nevében Gollovitzer Szonja köszöntötte az új tanévet

Ünnepi beszédet mondott:

Németh László igazgató                                           Blazovicsné Varga Marianna Igazgató Asszony

Kozma Imre atya                                                          Horváth Gábor Polgármester Úr

A beszédek között a Harmónia Művészeti Iskola tanítványai adtak kis zenés műsort. (felkészítőjük: Kottmayerné Reizinger Mónika), Zoltai Balázs 8. osztályos tanuló  Balogh József Kedves vakáció barátom című versét szavalta el.

2. osztályos tanulóink egy vidám kis jelenettel hozták tudomásunkra: elkezdődik az új tanév!

.Majd meghívott vendégeink az iskolai élet jelképes ajándékcsomagját adták át a kiselsősöknek (ceruza, radír, füzet).

Szeretettel köszöntjük 1. osztályosainkat:

Ezt követően nemzeti színű szalag átvágásával vehették birtokba negyedikeseink a két új tantermet.

Az ünnepségen készült képeket Mekli Zoltán fotóművész és Keszeiné Kovács Gyöngyi készítette, melyek ide kattintva érhetők el...

Németh László igazgató