Kedves Szülők!

Szeretném ezúton is megköszönni, hogy intézményünket választották gyermekük nevelése-oktatása színhelyéül. A 2020-21. tanév 1. évfolyamára összesen 49 kisgyermeket írattak be, mely iskolánk történetében a legmagasabb első évfolyamos létszám.

 

 

Sikerült kialakítanunk a két első osztályt, melynek során figyelembe vettük az óvodai csoportokat, a nemek arányát és további egyéb tényezőket is. Ez alapján a két osztály névsora:

   

       

Sajnos az idegen nyelvek választása során a német nyelvet választók száma nem érte el a minimális 14 főt (9-en választották), ezért mindkét osztályban angol nyelvet fogunk oktatni.

A taneszközök jegyzéket ide kattintva tudják letölteni..

A járványügyi helyzet miatt a tanévkezdés előtti szülői értekezletet 2020. augusztus 20. utánra tervezzük. (A pontos időpontról később adunk tájékoztatást.)

Mindkét osztály számára kialakítottunk zárt Facebook-csoportot, melyekbe a következő linkeken keresztül tudnak csatlakozni. Kérjük, hogy a csoportokba csak a szülők próbáljanak belépni, indokolt esetben tudjuk csak elfogadni a nagyszülők, testvérek esetleges jelentkezését:

Minden további információért (vezetői ügyelet, tanévkezdés, stb.) figyeljék honlapunkat!

Németh László igazgató