Ezúton tájékoztajuk a Tisztelt Szülőket és Tanulóinkat a kialakult koronavírus  helyzettel összefüggő legfontosabb megelőző intézkedéseinkről.

 

 

 

A meghozott intézkedéseink során  az EMMI és a Győri Tankerület által megfogalmazott utasítások és javaslatok szerint járunk el.

Intézményünk minden iskolai programot felfüggeszt, illetve elhalaszt:

  • Március 15-i ünnepi műsor elmarad.
  • A március 16-ára tervezett fogadóórát nem tartjuk meg, azt egy későbbi időpontban pótoljuk.
  • Március 20-ra meghirdetett   térségi versmondó versenyünket egy későbbi időpontra halasztjuk.
  • A Lázár Ervin Program keretében szervezett valamennyi esemény határozatlan ideig felfüggesztésre kerül. (ez az 1., 7. és 8. osztályos tanulóinkat érinti).
  • A Mobilis az EFOP3.3.6 projekt keretében működtetett Diáklabor foglalkozásainak lebonyolítását határozatlan időre szünetelteti.
  •  A Diákolimpiai versenyeket az MDSZ 2020. április 15-ig felfüggeszti.

Minden későbbi (április-május-június)programunk megvalósításáról a kialakult járványügyi helyzet alapján fogunk dönteni, melyről folyamatosan ezen oldalunkon tájékozódhatnak.


Kérjük, hogy azok, akik bármilyen módon kapcsolatba kerülhettek fertőzött személlyel itthon vagy külföldi tartózkodásuk során, ne menjenek be az iskolába, maradjanak otthon és haladéktalanul hívják fel telefonon a háziorvosukat, és kövessék az ő utasításait, ezen kívül más teendőjük nincsen.

 

Továbbá kérem a Tisztelt Szülőket, hogy lehetőleg reggel és délután a gyerekeket csak az iskola kapujáig kísérjék, illetve ott várják őket.

A mosdókban és a tantermekben folyamatosan biztosítjuk a folyékony szappan és kézfertőtlenítő kihelyezését.

Kérem, hívják fel gyermekük figyelmét, hogy fokozottan tartsák be a higiéniai szabályokat!

A megelőzésről és a helyes kézmosásról szóló videókat a https://koronavirus.gov.hu/megelozes linken érhetik el.

Az indokolatlan pánik elkerülése érdekében kérem, hogy csak a hivatalos kormányzati tájékoztató oldalon (https://koronavirus.gov.hu)  szereplő információkat vegyék figyelembe.

Németh László igazgató